Skip navigation

 

Verkoopstyling | advies
06 11 355 200
Copyright © Voor[n]stijl

Aanpak

De aanpak van Voor[n]stijl is creatief en resultaatgericht. Met weinig middelen een maximaal resultaat! Stap 1 tot en met 3 is onderdeel van elk pakket. Afhankelijk van de pakketkeuze volgen vervolgstappen.

 • Stap 1: Telefonische intake
  Tijdens het eerste telefoongesprek worden uw vragen beantwoord en kan de verkoopstyliste uw wensen inventariseren.

 • Stap 2: Inventarisatie van de woning
  De verkoopstyliste bezoekt u en maakt een inventarisatie van uw woning. Dit gebeurt samen met u en eventueel met uw makelaar. De inventarisatie vormt de basis voor het advies.

 • Stap 3: Verkoopstyling advies en uitvoering
  Per ruimte krijgt u een advies over hoe u deze kunt optimaliseren voor de verkoop. Voordat samen met u het styling advies bij u thuis wordt uitgevoerd, wordt besproken welke voorbereidingen u zelf kunt treffen. Op deze manier kan de styling efficiënt en effectief worden uitgevoerd.

 • Stap 4: Fotografie
  Het is belangrijk dat de foto’s van hoogwaardige kwaliteit zijn en een optimaal beeld van de ruimtes geven. Voor[n]stijl kan na afloop van de styling een (nieuwe) set foto’s verzorgen voor een professionele presentatie van uw woning bij uw makelaar en op internet.

 • Stap 5: Begeleiden bij bezichtigingen
  Verkoopt u uw woning particulier of via een internetmakelaar waarbij u zelf de bezichtigingen regelt? In de praktijk kan het nogal eens lastig zijn om ervoor thuis te blijven. Door de combinatie van haar vak als verkoopstyliste en 15 jaar makelaardij is Jacqueline Voorn de geschikte partner om uw woning te presenteren aan potentiƫle kopers.

  Wanneer u het wenst kan Voor[n]stijl u ook adviseren over het verkooptraject.

 • Stap 6: Begeleiding verhuizing
  De koopakte is door alle partijen ondertekend en de ontbindende voorwaarden zijn verlopen. U kunt zich gaan voorbereiden op uw nieuwe woning. Verhuizen staat in de top 3 van de meest stressgevoelige gebeurtenissen. Niet verwonderlijk wanneer u behoefte heeft aan ondersteuning.
  Met Voor[n]opmaat doet de verkoopstyliste u graag een passend aanbod.

Prijzen

Voor[n]stijl heeft 4 pakketten samengesteld. Hiervoor geldt:
**Alle genoemde pakket tarieven zijn voor particulieren incl BTW
**Buiten Utrecht hanteert Voor[n]stijl € 0,30 per km
**Parkeergeld is voor rekening van opdrachtgever

Voor[n] Stijl verkoopstyling